Guido Scope
Audio en Video
Optie Nemen
Optredens
Gitaarles
Gratis Proefles!!
Guido Scope Bio
Scope Productions
 

Gitaarles / Basgitaarles Guido Scope

Gitaarles in Purmerend Weidevenne

Vraag een gratis proefles aan!


elektrische gitaarklassieke gitaarbasgitaar
elektrische gitaar klassieke gitaar basgitaar

Bij Guido Scope leg je de basis om een uitstekende gitarist of basgitarist te worden. Er is veel aandacht voor een goede techniek, zodat je later kunt spelen wat je wilt.

Guido werkt met beproefde lesmethoden. In principe krijg je een gedegen all-round opleiding, waarbij noten lezen, improviseren en akkoorden deel uitmaken van het programma. Het is echter ook mogelijk om in overleg met Guido zelf te bepalen wat je wilt leren. Als je je instrument technisch al enigszins beheerst, is het bijvoorbeeld mogelijk om specifiek les te nemen in improviseren. Ook is het mogelijk om les te nemen in een bepaalde techniek, zoals bijvoorbeeld "sweep picking" of "hybrid picking".

Naast de nodige jaren leservaring heeft Guido uitgebreide podium ervaring (zie biografie), zowel als gitarist als als bassist. Hij is dan ook uitstekend in staat om datgene over te brengen, wat je bij het spelen in een band nodig hebt. Als je hier in geïnteresseerd bent, zal samen spelen met je leraar en eventueel andere leerlingen een belangrijk onderdeel van de les zijn.

Guido geeft les in zijn studio aan huis in de Siouxstraat 16, 1448 XP Purmerend (Weidevenne).

Vraag hier een gratis proefles aan. Guido neemt dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

Guido Scope werkt samen met Popschool Nederland.


Guido Scope Gitaarschool
Siouxstraat 16
1448 XP Purmerend
(Weidevenne)
tel: 06 52696711
KvK Alkmaar 37142248